Παραλαβή εισιτηρίων
 

Μπορείτε να παραλάβετε τα εισιτήρια σας απο το γραφείο μας στην Ηγουμενίτσα το οποίο βρίσκετε στην οδό Αγίων Αποστόλων 149 έναντι του πορθμείου Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας ή μπορείτε να τα παραλάβετε απο το λιμάνι στο γραφείο της εταιρείας με την οποία ταξιδεύετε με τον κωδικό που θα σας αποσταλεί μέσω e-mail μετά την περάτωση της κράτησής σας. Στο λιμάνι πρέπει να βρίσκεστε τουλάχιστον 1 ώρα πριν την αναχώρηση σε κάθε περίπτωση.

 
Κατηγορίες ηλικίας
 

Σχεδόν όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν έκπτωση 50% σε παιδιά και δωρεάν εισιτήριο σε βρέφη, βρέφη θεωρούνται οι επιβάτες έως 4 ετών, παιδιά θεωρούνται οι επιβάτες από 5 έως 10 ετών, καλέστε μας για να ενημερωθείτε αν η εταιρεία με την οποία θέλετε να ταξιδέψετε προσφέρει έκπτωση σε ηλικιωμένους (55-60 ετών και πάνω) ή σε φοιτητές-νέους (έως 26 ετών).

 
Κατηγορίες θέσεων – οχημάτων
 

Θα προσέξετε κατα την διαδικασία της κράτησης οτι υπάρχουν διαφορετικοί κωδικοί για κάθε θέση, για εσάς που ταξιδεύετε πρώτη φορά:

Κατάστρωμα ή αλλιώς οικονομική θέση με την ένδειξη DECK, καθίσματα αεροπορικού τύπου με την ένδειξη ATS, σε επιβατικά πλοία τύπου flying dolphins οι οικονομικές θέσεις είναι αριθμημένες και μπορεί να υπάρχουν θέσεις ATS, VIP ή Business Class με περισσότερες ανέσεις ανάλογα με την εταιρεία που ταξιδεύετε.

Οι καμπίνες μπορει να είναι εσωτερικές (χωρίς παράθυρο) με την ένδειξη ΑΒ ή εξωτερικές (με παράθυρο) με την ένδειξη Α ή ΑΑ και πολυτελείας με την ένδειξη LUX. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες.

Για τα οχήματα, πέρα απο την πρώτη κατηγορία που είναι το απλο ΙΧΕ το σύστημα κρατήσεων θα σας καθοδηγήσει στο να επιλέξετε τον σωστό τύπο σε περίπτωση που ταξιδεύετε με Camper ή MiniBus, κριτήρια είναι το μήκος και το ύψος του οχήματος καθώς και αν διαθέτει ρυμουλκούμενο (trailer).

 
Διαδικασία κράτησης – έκδοσης εισιτηρίου στο www.oscartravel.gr
 

1. Επιλέγετε το δρομολόγιο, ημερομηνία και προορισμό με απλή ή μετ’ επιστροφής διαδρομή καθώς και αριθμό επιβατών και οχημάτων

2. Επιλέγετε την θέση που θέλετε να ταξιδέψετε, τον τύπο του οχήματος και τον αριθμό πινακίδας

3. Γίνεται τιμολόγηση και ανασκόπηση των επιλογών σας

4. Συμπληρώνετε τα ονόματα που θα αναγράφονται στα εισιτήρια

5. Συμπληρώνετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας καθώς και τον τρόπο τον οποίο θέλετε να παραλάβετε τα εισιτήρια

6. Ολοκλήρωση κράτησης με την εξόφληση των εισιτηρίων

 
Τρόποι πληρωμής
 

1. Πιστωτικές Visa ή Mastercard όλων των τραπεζών

2. Χρεωστικές Visa όλων των τραπεζών

3. Προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών

 
Απώλεια, ακύρωση ή αλλαγή ημερομηνίας εισιτηρίου
 

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε τα εισιτήρια σας ή να αλλάξετε την ημερομηνία ταξιδίου παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας για να σας ενημερώσουμε εάν υπάρχουν επιβαρύνσεις ανάλογα με την πολιτική της εκάστοτε εταιρείας. Σε περίπτωση απώλειας των εισιτηρίων δεν δικαιούστε επιστροφή ναύλου.